Pudrupulgad on praktiline asendus ja vaheldus “tavalisele” pudrule, mida peaks lusikaga sööma ja mida on nĂ€putoitujal esialgu keeruline kĂ€tega sĂŒĂŒa. Hea alternatiiv ka suurema toidusegaduse vĂ€ltimiseks. đ
Lisandite valikud on piiritud – mustikad, maasikad, vaarikad, banaan, astelpajud, sĂ”strad, Ă”unad, pirnid, seemned, pĂ€hklivĂ”id, porgand, ja nii edasi! Viska pilk oma kappidesse ja hoia alati sĂŒgavkĂŒlmas marjavarusid.
Aga nĂŒĂŒd retsepti juurde…
MIDA RETSEPTIKS VAJAD?
- 1 kĂŒps banaan
- 100 ml puruhelbeid (nt kiirkaerahelbeid)
- 1 muna
- 2 peotĂ€it marju (sobivad nii vĂ€rske kui kĂŒlmutatud)
- pool teelusikatÀit kaneeli
Kuidas PUDRUPULKASID valmistada?
- Purusta banaan kahvliga tÀitsa lödiks. Ma kasutan vahel kartulipudru tampijat.
- Sega hulka kaerahelbed, kaneel, muna.
- Viimaks sega Ă”rnale sekka ka marjad. VĂ”id mĂ”ned eraldi ka peale sĂ€ttida. Kui kasutad maasikaid, siis lĂ”ika need enne tĂŒkkideks. Kui kasutad Ă”una, siis riivi enne.
- Vala Ă”li vĂ”i vĂ”iga mÀÀritud leivavormi (metallist vĂ”i silikoonist) ja kĂŒpseta 180-kraadises ahjus 20-25 minutit.
- Kui valmis, siis tÔsta vÀlja ja lase sutsu jahtuda enne kui vÀlja tÔstma hakkad.
- Naudi ise ja paku ikka lapsele ka, eks. đ
PÔnevat kokkamist ja head isu!
Jaga oma katsetusi ja tag’i meid @naputoit.ee & kasuta #nĂ€putoiduretseptid.
Lisa kommentaar